Selviytyjät Kitka – YÖRETKI 31.1.-2.2.2020 KITKALLA

Urheat partiolaiset saapuvat taas Kitkan äärimmäisiin maisemiin haastamaan toisensa mitä kummallisimmissa kilpailuissa. Heillä on edessään kutkuttava kamppailu, jossa tarvitaan kestävyyttä, älyä ja paineensietokykyä. Tästä alkaa maksimissaan kaksi yötä kestävä retki, jonka kilpailijoista jokainen on voittaja. Parhaiten pisteitä keränneen joukkueen jäsenet kruunataan Kitkan Selviytyjiksi! 

TÄMÄ ON… SELVIYTYJÄT KITKA!

Selviytyjät Kitka

YÖRETKI 31.1.-2.2.2020 KITKALLA

Härmän Tähystäjien, Lakeuden Haukkojen, Markki-Partion ja Ylihärmän Partiolaisten yhteinen talvinen yöretki Kortesjärvellä Kitkan maastossa. Yöretki on tarkoitettu kaikille ikäkausille. Aikuisia apukäsiä tarvitaan myös mukaan! 

Seikkailijat ja sitä vanhemmat retkeilevät pe-su. Sudenpennut retkeilevät la-su. Sisut retkeilevät pe-la. Yöretkellä nukutaan puolijoukkueteltoissa. Sisut nukkuvat sisällä. Sudenpennut voivat myös halutessaan nukkua sisällä. Perhepartiolaiset retkeilevät lauantaina päivällä.

Ilmoittaudu mukaan 19.1. mennessä! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=32456

Ilmoittautumisen päätyttyä saat retkikirjeen ja sen mukana tarkemman retken aikataulun ja varustelistan. Retken hinta on 10 €.

Lisätietoja voit kysyä omalta johtajaltasi tai retkenjohtajalta; 

Mervi Kangas, 050-4135862